Ovim uslovima i pravima korištenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbjeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opći uslovi

Nakon prijema narudžbe putem web sajta, prodavač je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.

Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.

Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.

Sve eventualne promjene, osim promjena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.

Garancija kvaliteta

Prodavac garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

Reklamacije i povraćaj robe

U slučaju nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliteta proizvoda zamjenićemo proizvod, a sve troškove zamjene snosi G-FARM Gračanica. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom.

Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši pregled pošiljke i da ukaže kuriru na eventualna mehanička oštećenja i sačini zapisnik. Garancija ne važi u slučaju oštećenja nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefonski broj. Uz pomoć tih podataka biti ćemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. Obavezujemo se da ćemo čuvati Vašu privatnost i da prikupljene podatke nećemo koristiti ni u koje druge svrhe.

Ograničenje odgovornosti

Vi shvatate i prihvatate da sajt “mushboost.com” može imati greške u funkcionisanju, projektne greške ili druge probleme i da ne preuzima odgovornost za bilo kakve štete prouzrokovane samim proizvodima ili savetima, podacima prikazanim na našem sajtu. “mushboost.com” nije odgovoran za bilo kakvu grešku u tekstu, slici ili bilo kojem dijelu sadržaja. Celokupan sadržaj sajta je prikazan u najboljoj nameri i ostavlja mogućnost nenamjerne pogreške, te ovim upozoravamo korisnike da to imaju u vidu, a korisnici sajta prihvataju takvu mogućnost.

Saglasnost i promjene uslova

Korištenje naših servisa podrazumjeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Obavezujemo se da ćemo se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Poznavanje ovih uslova kupovine obaveza je korisnika.

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neka pitanja.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping