Previous
Previous Product Image

Ćuranov rep (Coriolus versicolor) 50ml BIO ekstrakta

99,90 KM
Next

Kordiceps (Cordyceps sinensis) 50ml BIO ekstrakta

99,90 KM
Next Product Image

Lavlja griva (Hericium Erinaceus) / 50ml BIO ekstrakta

99,90 KM

Iako je jako ukusna i u kulinarstvu, u zadnjih nekoliko godina, Lion’s Mane (Hericium erinaceus), predmet je brojnih istraživanja koja potvrđuju značaj u području moždanih i funkcija živčanog sustava. Vijekovima se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao tonik za umirenje, ali oduvijek je bila poznata i po regenerativnom djelovanju.

Lavlja griva je drevna kineska ljekovita gljiva koja razvija snažnu ulogu u svijetu suvremenih “pametnih lijekova”. Njezina sposobnost da poboljšava ukupnu kognitivnu funkciju, dokazane neuroprotektivne kvalitete je povezana s proizvodnjom NGF-a (nerve growth factor), koji je čini jednom od najperspektivnijih i popularnijih prirodnih nootropika (pametni lijekovi koji se koriste za poboljšanje kognitivnih sposobnosti).

Brojna istraživanja pokazuju djelovanje Lavlje grive kod:

 • mentalne jasnoće i fokusa
 • moždanih funkcija
 • povećava NGF u mozgu
 • optimizira rad imunološkog sustava
 • potiče kognitivne funkcije
 • pridonosi boljem raspoloženju.

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

ORGANSKI dodatak prehrani, medicinska gljiva LAVLJA GRIVA (Lavlja brada, Hericium erinaceus) / 50 ml dualnog visoko koncentriranog tekućeg ekstrakta 

 • Proizvedeno jedinstvenom tehnologijom dualne ekstrakcije koja omogućava očuvanje svih aktivnih sastojaka iz ljekovite gljive.
 • Poizvod sadrži SVE AKTIVNE TVARI ljekovite gljive Lavlja brada (Hericium erinaceus)
 • Odlična BIOLOŠKA RASPOLOŽIVOST
 • 100 % VEGANSKO i ORGANSKO
 • Bez nečistoća, BEZ ALKOHOLA, bez dodanog šećera (prirodno sadrži šećer)
 • Proizvedeno u Austriji.

ČISTOĆA PROIZVODA

Gljive “Lavlja griva” se uzgajaju u kontroliranim ekološkim (BIO) uslovima. Gljive koje se koriste za ove proizvode prirodno sadrže ugljikohidrate i šećere, uključujući polisaharide / beta glukane. Prema laboratorijskoj analizi laboratorije AGROLAB, u ovom tekućem ekstraktu nije moguće detektirati onečišćenje pesticidima, PAH -ima (policiklički aromatski ugljikovodici – plastifikatori) i proizvod je 100% čist od radioaktivnih supstanci. To znači da su te tvari ne samo ispod zakonski dopuštene granične vrijednosti, već se ne mogu ni u tragovima otkriti u proizvodu. Detaljni izvještaji o laboratorijskim analizama su Vam dostupni na zahtjev.

PREPORUČENA UPOTREBA

Dnevna doza ovisi o potrebama i tjelesnoj težini korisnika. Preporučuje se korištenje prema formuli: tjelesna težina : 20 = dnevna doza u mililitrima. Ukoliko se koncentrirani ekstrakt koristi zajedno sa kapsulama preporučuje se korištenje prema formuli: tjelesna težina : 40 = dnevna doza u mililitrima.

Pomiješajte tekući ekstrakt gljive LAVLJA GRIVA u čaši vode, voćnog soka ili drugog napitka i uzimajte neposredno prije jela ili uz jelo. Uzimati 1 ml ekstrakta na 20 kg tjelesne težine uz umjeren i zdrav obrok. Obratite pažnju da obroci ne budu preobimni, jer se time smanjuje biološka raspoloživost aktivnih supstanci iz medicinske gljive. Kombinovana upotreba više vrsta medicinskih gljiva je također moguća.

Količina aktivnih tvari u 5 ml ovog ekstrakta odgovara količini aktivnih tvari u 38 kapsula iste gljive.

 

PREDNOSTI “DUALNE EKSTRAKCIJE” – INOVATIVNOG PROCESA PROIZVODNJE TEČNIH EKSTRAKATA IZ MEDICINSKIH GLJIVA

Ekstrakt iz medicinske gljive proizveden je jedinstvenim, modernim tehnološkim postupkom dualne estrakcije. S ovom novom tehnologijom, po prvi put, svi hidrofilni (u vodi rastvorljivi) i lipofilni (u mastima rastvorljivi) aktivni sastojci iz medicinske gljive se objedinjuju u jednom ekstraktu najviše kvalitete.

Do sada dostupni ekstrakti praha uglavnom su čisti ekstrakti tople vode i sadrže samo sastojke gljiva topljivih u vodi, uglavnom polisaharide. Ostale vrijedne tvari koje imaju lipofilni karakter (topljive su u mastima) nedostaju u konvencionalnim ekstraktima.

Ovaj novi organski, dualni ekstrakt gljiva, s druge strane, ne sadrži samo polisaharide i peptidoglikane, već i mnoge druge vrijedne supstance iz gljiva. To uključuje esencijalne aminokiseline, triterpene, minerale (Ca, P, Na, K) i elemente u tragovima (Fe, Zn, Cu, Mn, Se), kao i vitamine (ergosterol – prekursor vitamina D2) i dr.

 

BIOLOŠKA RASPOLOŽIVOST

Nova formula dobijanja ovog preparata poboljšava bioraspoloživost (sposobnost aktivnih tvari da se apsorbiraju u crijevima i dosegnu mjesto djelovanja) sastojaka sadržanih u ekstraktu. Ovaj novi i inovativni proizvodni proces stvara proizvod iz kojeg tijelo može idealno apsorbirati cijeli spektar aktivnih sastojaka gljiva u visoko koncentriranom tekućem obliku.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping